Com funciona?

Horari: 

D’11h a 20h.

A les 19:45h finalitza l'horari de bany.

Aforament:

Ca l’Arenys. Total: 137 persones.

Can Camp. Total: 141 persones.

Venda d’entrades i abonaments.

Per adquirir entrades o abonaments cal registrar-se en aquesta página web mitjançant el formulari de registre. Un cop registrat, ja es pot accedir a la compra. L’aplicatiu enviarà al correu de l’usuari un codi QR per cada entrada. Cal tenir present que només hi pot haver un DNI i un correu electrònic per usuari.

Com entro a la piscina?

Es imprescindible mostrar el codi QR que es genera amb cada entrada i abonament. El codi QR es pot portar imprès o al móvil. Recomanem la instal.lació de l’APP.

Us recomanem descarregar-vos l'APP:  Usuaris Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.entradespiscina.usuaris 
                                                               Usuaris IOS: https://apps.apple.com/es/app/entradespiscina/id1519008419

Entrades:

Un usuari registrat pot comprar entrades individuals per un dia. Queda feta la reserva en l’aforament. Cal adquirir també les entrades gratuïtes dels menors per garantir i respectar l’aforament.

El número d’entrades que están a la venda és la de l’aforament total de cada piscina.

Abonaments:

Us usuari registrat pot comprar abonaments per tota la temporada. L’abonament es compra per a una piscina (per exemple Ca l’Arenys), però serà vàlid per les 2 piscines municipals (Ca l'Arenys i Can Camp). 

Un cop comprat l’abonament i ja apareixi en l’àrea de l’usuari només caldrà ensenyar el codi QR de l'abonament quan es vagi a la piscina escollida.

Tarifes. Entrades puntuals i abonaments.

 

Caldrà mostrar per a accedir a la piscina el DNI. En cas que l’adreça del DNI no estigui actualitzada caldrà demanar un volant d’empadronament a l’OAC de l’Ajuntament.

 

MODIFICAR DATA DE L'ENTRADA

S'ha implementat una millora en la gestió de les entrades, tan per les entrades puntuals com pels abonaments. Es podrà modificar/canviar la data de l'entrada fins uns minuts abans d'utilitzar-la. La data es podrà modificar fins a 48 hores a posterior de la data inicial de l'entrada, i sempre subjecte a l'aforament de les piscines.

Aquesta gestió s'ha de fer pel web de les piscines municipals, no es pot realitzar per l'APP del mòbil.

piscines.ametlla.cat

 

Mesures de prevenció:

Cal fer cas de les infografies sobre les mesures de seguretat.

 

FAQS

  • Cal demanar cita prèvia un cop fet l'abonament? No. Un cop comprat l'abonament es pot anar directament a qualsevol de les dues piscines i entrar sempre que l'aforament ho permeti.
  • Amb quina antel·lació es poden adquirir les entrades i abonaments? Els abonaments ja estan disponibles. Les entrades es poden adquirir amb 2 dies d'antelació.